Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@05:03:59 GMT

شیر کاکائو و عوارض جانبی آن

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۵۷۶۵

شیر کاکائو و عوارض جانبی آن

چاقی و اضافه وزن نیز به خاطر وجود شکر در شیرکاکائو افراد مصرف کننده را تهدید میکند. متخصصان تغذیه نسبت به مصرف زیاد شیرکاکائو که معمولا دربرابر شیر ترجیح داده می‌شود، هشدار می‌دهند. پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره شیرکاکائو گفت:


شیرکاکائو‌های بازار هرچند که به دلیل وجود شیر منبع خوبی از کلسیم به نظر می‌رسند، اما برخلاف آن ممکن است سلامتی فرد را تهدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شیرکاکائو‌ها مقدار بسیار زیادی شکر دارند که باعث چاق شدن مصرف کننده (در هرسنی) می‌شوند. میزان بالای شکر در شیرکاکائو عملا.

خاصیت خوب شیر را از بین می‌برد. بخاطر قابلیت اتصال کاکائو به کلسیم، بدن با دفع یا عدم جذب آن رو به رو می‌شود، لذا اگر افراد تصمیم به مصرف شیر برای حفظ سلامتی خود دارند باید از نوع ساده و سفید آن استفاده کنند. ترکیب شکر و کاکائو اضافه شده به شیر در ضمن خوش فرم و خوش طعم‌تر شدن.


گزینه خوبی برای تامین کلسیم به حساب نمی‌آید. مصرف شیرکاکائو به صورت گهگاه مشکلی را ایجاد نمی‌کند، اما اگر قرار باشد به جای شیر ساده، روزانه مصرف شود، انتخاب درست و مناسبی نیست. دقت در مصرف انواع شیر‌ها بخصوص در فصل تابستان ضروری است چرا که گرما سریعتر این ماده را خراب کرده و باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد می‌شود.     منبع:ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شیرکاکائو کلسیم دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری رویترز در گزارشی از عوارض خطرناک استفاده از گاز نیترواکسید پرده برداشته است؛ ترکیب اکسیژن با این گاز که به عنوان گاز خنده نیز شهرت دارد، در قلیان‌های اکسیژن مورد استفاده قرار می‌گیرد که وزارت بهداشت کشورمان استفاده از آن را مجاز می‌داند!

تسنیم در خبری نوشت: اخیراً پیرو گزارشی درباره ماجرای استفاده از قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و تأیید این دستگاه از سوی وزارت بهداشت در قالب یک مطالعه بالینی، ابهامات زیادی درباره عوارض این قلیان و مخاطراتی که ممکن است در پی داشته باشد در اذهان عمومی و رسانه‌ها ایجاد شده است.

آن‌طور که وزارت بهداشت اعلام کرده، در این قلیان که استفاده از آن در ۱۰ استان کشور با مجوز وزارت بهداشت در حال ارزیابی است؛ از ترکیب اکسیژن با گاز N۲O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت به استناد مطالعات بالینی انجام شده این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گازهای موجود در آن را استاندارد می‌داند اما مقالات خارجی که در مقیاس‌های بزرگتر انجام شده‌اند تأکید دارند که این گاز که در اروپا به وسیله انواعی از بالن در مهمانی‌ها استنشاق می‌شود می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی سلامتی افراد به جای بگذارد.

خبرگزاری رویترز در گزارشی که در سال ۲۰۲۲ براساس نتایج یک پژوهش در اروپا منتشر کرده نوشته که آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا در مطالعه‌ای اعلام کرده است که استفاده تفریحی از اکسید نیتروژن، که به "گاز خنده" نیز معروف است، در اروپا در بین جوانان رو به افزایش است و تعداد نگران کننده‌ای از مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش،‌ محبوبیت روزافزون این ماده که باعث احساس سرخوشی، آرامش و جدایی از واقعیت می‌شود، ناشی از در دسترس بودن گسترده آن بدون نسخه، قیمت پایین و سهولت استفاده از این گاز است؛ همچنین شیوع استفاده از این گاز خنده‌آور، ناشی از این تصور نادرست است که این گاز بی‌خطر است.

گاز اکسید نیتروژن دارای طیف گسترده‌ای از کاربردهای پزشکی، صنعتی و تجاری است اما استنشاق مستقیم آن توسط افراد می‌تواند باعث سوختگی شدید با سرما، آسیب به ریه و آسیب به مغز و نخاع شود.

در دانمارک، موارد مسمومیت با اکسید نیتروژن از ۱۶ مورد در سال ۲۰۱۵ به ۷۳ مورد در سال گذشته افزایش یافته است، در فرانسه موارد از ۱۰ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۴ مورد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است و هلند نیز ۱۴۴ مورد در سال ۲۰۲۰ داشته است.

همچنین در این کشور افزایش شدید تصادفات رانندگی به دلیل مصرف بالن‌های مهمانی حاوی نیتروزاکسید را گزارش کرده‌اند.

آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده که در بریتانیا، اکسید نیتروژن دومین ماده (دراگ) شایع در بین جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله پس از کانابیس(گیاه شاهدانه) است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904179

دیگر خبرها

  • ۷ ادویه که چربی هایتان را مثل کوره می‌سوزاند
  • طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم