Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@06:03:34 GMT

کاکائو برای بدن انسان مفید است یا مضر؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۲۲۶۶

کاکائو برای بدن انسان مفید است یا مضر؟

یک متخصص تغذیه در روسیه گفت: مواد موجود در کاکائو باعث جوانسازی و محافظت از پوست انسان می‌شود.
لیودمیلا میکیتیوک، متخصص تغذیه در روسیه در مورد خواص مفید کاکائو و کاستی‌های این نوشیدنی گزارشی را تهیه کرده است.

این متخصص تاکید کرد که در این مقاله در خصوص پودر طبیعی کاکائو صحبت می‌کنیم، زیرا نوشیدنی فوری کاکائو که از مغازه تهیه می‌کنید، حاوی مواد شیمیایی و رنگ است و مزایای موجود در آن بیش از ۲۰ درصد یک کاکائوی خالص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترکیب پودر کاکائو خالص سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که عملکرد ماهیچه‌ها را عادی می‌کند و به افراد مبتلا به کم خونی کمک می‌کند، تراکم استخوان را در بدن تامین می‌کند، برای کودکان در دوران رشد فعال و زنان باردار ضروری است، کلسترول بد را از بین می‌برد و کبد را پاکسازی می‌کند.

این پودر، هورمون‌های جنسی، تقسیم سلول‌ها و رشد بافت را تضمین می‌کنند، کاکائو حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که از بروز سرطان جلوگیری می‌کنند و باعث بهبود سریع زخم‌ها می‌شوند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: فنل‌ها و پروسیانیدین‌ها در کاکائو با اتصال مولکول‌های کلاژن و ایجاد استحکام پوست را جوان می‌کنند.

لودمیلا میکیتیوک در ادامه می‌افزاید که اگر شیر و شکر را به کاکائوی خالص اضافه کنید یک نوشیدنی نسبتاً پر کالری است؛ بنابراین بهتر است صبح‌ها شیر کاکائو بنوشید. در صبح، ریتم‌های بیولوژیکی فعال‌تر است و تجزیه و تبدیل پروتئین ها، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها به انرژی سریعتر اتفاق می‌افتد. از خوردن شیر کاکائوی شیرین شده به دلیل کالری بالا در شب جلوگیری کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بدن بدن انسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس

آفتاب‌‌نیوز :

علایم قابل مشاهده استرس نسبتا واضح است از جمله تحریک پذیری، عصبانیت، بی‌حوصلگی و تنش عضلانی.

یک متخصص در این باره گفت: شما ممکن است نتوانید این علایم آشکار را برای مدت طولانی پنهان کنید و بلافاصله مردم متوجه آن خواهند شد به ویژه خانواده، دوستان و همکاران. اما علایم خاموش استرس ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا قابل توجه شود. به طور مثال اگر منزوی و تنها شوید، هیچ کس به جز خودتان متوجه این علایم نمی‌شود.

برای مدیریت استرس، این متخصص توصیه می‌کند ابتدا با فعالیت بدنی و تکنیک‌های تمدد اعصاب شروع کنید.

همچنین می‌توانید مدیتیشن و تمرینات تنفس عمیق را امتحان کنید یا زمانی را با خانواده و دوستان خود سپری کنید. برای فعالیت بدنی، پیاده روی کنید، ورزشی که دوست دارید، انجام دهید یا در کلاس‌های یوگا شرکت کنید.

اما یک نکته مهم دیگر در مورد کاهش استرس و بهبود بهداشت روانی که شاید بسیاری از مردم از آن غافل می‌شوند و آن را در ردیف برنامه‌ریزی‌های روزمره خود قرار نمی‌دهند، توصیه به استراحت کردن است. مطالعات تایید می‌کند افراد در طول شبانه روز ساعاتی را برای استراحت کردن برنامه‌ریزی کنند، چون این توصیه به ظاهر ساده، اهمیت قابل توجهی در دور شدن از استرس دارد.

در حالی که برخی از استرس‌ها در زندگی طبیعی است، نظارت بر علایم خاموش و نامحسوس آن مهم است. اگر علایم و مشخصه‌های استرس در طول زمان تشدید شوند یا شروع به تداخل در زندگی روزمره کنند، ممکن است نشانه این باشد که به کمک یک متخصص بهداشت روان نیاز دارید.

علایم خاموش استرس می‌تواند زمانی باشد که مردم علاقه خود را به زندگی از دست می‌دهند به طور مثال از انجام کار‌هایی که زمانی از آن‌ها لذت می‌بردند، دست می‌کشند. آن‌ها همچنین مضطرب و عصبی می‌شوند یا می‌ترسند و از کار‌هایی که قبلاً انجام می‌دادند اجتناب می‌کنند.

هنگامی که با یک موقعیت تهدیدکننده مواجه می‌شوید، سیستم عصبی سمپاتیک - بخشی از سیستم عصبی مرکزی بدن که عملکرد‌هایی مانند ضربان قلب، تنفس و فشار خون را تنظیم می‌کند - باعث تحریک واکنش «جنگ یا گریز» می‌شود. هورمون استرس موسوم به «کورتیزول» نیز بدن را هوشیار و آماده مقابله با خطر احتمالی می‌کند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، استرس در عین حال باعث تغییرات فیزیولوژیکی مانند افزایش سطح هوشیاری، تنفس و ضربان قلب سریع‌تر، فشار خون بالا، افزایش کلسترول خون و افزایش تنش عضلانی می‌شود.

به گفته این متخصص، سایر علایم استرس خاموش شامل کاهش یا افزایش وزن، کندن عمدی مو‌ها یا جویدن ناخن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • تولید نسل جدید کاتالیست‌های فرایند خالص سازی هیدروژن در کشور
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • طرز تهیه ۲ معجون فوق‌العاده برای درمان درد و پوکی استخوان
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه